Access Bars® tanfolyam - Változtatnál? Kezdd el most!

2018-09-13

Gondoltál már arra, hogy hogyan lehetne az életed még ettől is jobb? Hogy lehetséges -e még valami egyéb azon kívül amit eddig teremtettél? Tetszik amit látsz magad körül? Esetleg mást szeretnél? 


Itt egy lehetőség számodra, hogy változtass a valóságodon!


Az Access Consciousness® rávilágít számodra, hogy hogyan válj éberré, tudatossá. Segít, hogy megteremthesd a saját valóságodat, elhagyd az ítélezésed magadról és az életedben megjelenő eseményekről, emberekről. Amikor megengedésben vagy és mindent befogadsz, képessé válsz, hogy jelen legyél az életed minden pillanatában.


Úgy érzed elérkezett számodra az idő, hogy teremts valami nagyobbat?Az Access Bars® tanfolyam segít neked, ráébredni, hogy bármire képes vagy, hozzásegít ahhoz, hogy tudatában legyél a képességeidnek, hogy végre önmagad légy, és ezzel megváltoztasd a világot. 


Mi van, ha te vagy az az ajándék, amire a világnak szüksége van?


Most van itt az idő?


 


 

 

Amit a tanfolyamon tapasztalhatsz:

Megtanulod, hogyan érintsd gyengéden a 32 Bar pontot a fejen. Kapsz és adsz két-két kezelést. Kényelmes masszázságyakon gyakorolod a technikát, ami leggyengébb esetben is egy kellemes masszázs érzetével ér fel. Egyéb esetben új lehetőségeket nyithat meg az életedben, változásokat hozhat és éberré tesz a saját képességeidre.

 

A tanfolyam időpontja:

2019. július 3.

 

Jelentkezés:

kleinszokeviki@gmail.com

Befektetésed Önmagadba:

65.000.-

16 éves korig gyerekeknek (fizetős felnőttel együtt) INGYENES!

16-18 éves korig féláron!

 

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden (pl. pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.), amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezeknek a pontoknak az érintésével, elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el/befogadni és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod az Access Bars®-t, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik és könnyedén valami nagyszerűbbé válik!

Mire jó ez neked?

A Bars® olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni az életben, másképp, mint ahogyan eddig tettük és másképp, ahogyan csak szeretnénk.

Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel működünk, ezáltal megszakítjuk a befogadást. A Bars® lehetőséget ad arra, hogy egyre több mindent tudj befogadni és elfogadni. A Bars® a merevlemez a számítógéped adatbankjában, mindent itt raktároztál el és ezekből az elraktározott információkból működsz. Ez a kezelés segít, hogy töröld a "nemkívánatos" fájljaidat és lehetőséget ad az egész életed megváltoztatására.

Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz és még ettől is sokkal több!

Mi az, amin változtatnál az életedben? Kapcsolatod másokkal? Vagy önmagaddal? Egészség? Pénz? Szex? Vagy valami egészen más? A legszuperebb benne az, hogy ahogyan te változol, a környezeted is elkezd veled együtt változni és ez az, amit mindig is szerettél volna, csak másképp! Mi lenne, ha azt választanád, hogy elkezdesz Te lenni és ezzel nem csak magadnak, hanem a körülötted lévőknek is és az egész bolygónak is egy könnyedebb, örömtelibb és ragyogóbb életet és létezést teremtesz? Hajlandó lennél te magad lenni ez az ajándék?

Az Access Bars® elérhető számodra egyéni kezelésként is és Te is megtanulhatod a „Barokat futtatni” egy tanfolyam keretén belül.

A tanfolyamon nemcsak az Access Bars® energetikai kezelést sajátíthatod el, hanem szóbeli technikákat és egyszerű eszközöket kapsz arra, hogy éppen olyan mértékű változások történjenek az életedben, amelyeket szívesen választanál. A kurzus során 2 kezelést kapsz, 2 kezelés adsz. A kezelések után "kiürül" a fejed, eltűnnek a kavargó gondolatok és megújulsz. Mi van akkor, ha senkire nincs szükséged, aki válaszokat ad, hanem inkább néhány kérdésre, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy tudd, hogy tudod? Mekkora lehetőségeket teremtene ez az életedben? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót a változás felé?

 

 

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail