Kezelések, beszélgetés

Access Bars® kezelés

 

Egy kényelmes masszázságyon fekve a fejeden lévő 32 pontot gyengéden érintem.

A legenyhébb esetben is egy kellemes masszázs érzetével jár, ha könnyedén fut a kezelés akkor akár új lehetőségek nyilhatnak meg az életedben, változásokat hozhat és éberré tesz a saját képességeidre.

A kezelés időtartama: 1 óra

Befektetésed Önmagadba: 20.000.-

Bejelentkezés: +36703892702

 

 

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden (pl. pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.), amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezeknek a pontoknak az érintésével, elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

 

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el/befogadni és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod az Access Bars®-t, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

 

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik és könnyedén valami nagyszerűbbé válik!

 

Mire jó ez neked?

A Bars® olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni az életben, másképp, mint ahogyan eddig tettük és másképp, ahogyan csak szeretnénk.

 

Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel működünk, ezáltal megszakítjuk a befogadást. A Bars® lehetőséget ad arra, hogy egyre több mindent tudj befogadni és elfogadni. A Bars® a merevlemez a számítógéped adatbankjában, mindent itt raktároztál el és ezekből az elraktározott információkból működsz. Ez a kezelés segít, hogy töröld a "nemkívánatos" fájljaidat és lehetőséget ad az egész életed megváltoztatására.

 

Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz és még ettől is sokkal több!

 

Mi az, amin változtatnál az életedben? Kapcsolatod másokkal? Vagy önmagaddal? Egészség? Pénz? Szex? Vagy valami egészen más? A legszuperebb benne az, hogy ahogyan te változol, a környezeted is elkezd veled együtt változni és ez az, amit mindig is szerettél volna, csak másképp! Mi lenne, ha azt választanád, hogy elkezdesz Te lenni és ezzel nem csak magadnak, hanem a körülötted lévőknek is és az egész bolygónak is egy könnyedebb, örömtelibb és ragyogóbb életet és létezést teremtesz? Hajlandó lennél te magad lenni ez az ajándék?

 

Az Access Bars® elérhető számodra egyéni kezelésként is és Te is megtanulhatod a „Barokat futtatni” egy tanfolyam keretén belül.

 

A tanfolyamon nemcsak az Access Bars® energetikai kezelést sajátíthatod el, hanem szóbeli technikákat és egyszerű eszközöket kapsz arra, hogy éppen olyan mértékű változások történjenek az életedben, amelyeket szívesen választanál. A kurzus során 2 kezelést kapsz, 2 kezelés adsz. A kezelések után "kiürül" a fejed, eltűnnek a kavargó gondolatok és megújulsz. Mi van akkor, ha senkire nincs szükséged, aki válaszokat ad, hanem inkább néhány kérdésre, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy tudd, hogy tudod? Mekkora lehetőségeket teremtene ez az életedben? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót a változás felé?

 

 

 

 

Access Látásjavítás® testkezelés

 

A világból legnagyobb részt a látáson keresztül érzékelünk.

Van amit nem szívesen látunk meg, nem akarunk észrevenni, evvel arra utasítva ezzel a szemünket, hogy ne lássa tisztán a minket körülvevő világot, vagy ne vegyen észre valamit, ami számunkra kellemetlen vagy fájdalmas.

Amikor egy nem kívánatos, esetleg traumatikus élményt tapasztalunk meg, az emlék eltárolódik a szemünket körülvevő izmokban, és látásproblémákat idézhet elő.

A feszültség feloldásával a látás is helyrehozható. Ebben segíthet ez az erőteljes hatású testkezelés, amely a szem körüli területek finom érintésével éri el felszabadító hatását, miközben a homlok- és arcüreget is tisztítja, regenerálja.

A kezelést egy kényelmes masszázságyon fekve az arcon és a szemeken végezzük, ellenben nem csak ott hat.

Ez a testkezelés segítően támogatja a látás helyreállítását, vagy akár a homlok-, és arcüreg problémákat is.
A kezeléstől tisztábban láthatod az életedet, kapcsolataidat, a jövőd és ha a leírás korlátozott mivolta ellenére hajlandó vagy nyitottan érkezni, hogy akár bármi is megváltozzon, akkor lehetőséget adhat egészen más jellegű blokkok oldására is. :)

Mi az a tisztánlátás, rálátás, új nézőpont, amit adhat Neked ez a kezelés?

Befektetésed önmagadba:

15.000 Ft

Időtartam: 

1 óra

 

Access Facelift®- Energetikai ránctalanító, fiatalító testkezelés

 Visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és az egész testen.

5-20 alkalommal maradandó hatást érhetünk el.

Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai ránctalanítás hozzásegít ahhoz, hogy megőrizd fiatalságodat, egyedülálló módon tudja kisimítani a ráncaidat, a testedet és az életedet!

A kezelést egy kényelmes masszázságyon fekve az arcon és a dekoltázson végezzük, ellenben nem csak ott hat.

Külsőleg visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, belsőleg pedig oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos fix nézőpontokat és ítéleteket, amelyek hatnak a külső megjelenésünkre is. Komplex hatásának köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, ha pedig több kezeléssel megajándékozzuk magunkat, tartós eredmény érhető el.

Az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiával dolgozunk, mely áttranszformálja, újrastruktúrálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt. A kezelés során számos terület aktiválódik, oldódik, tisztul és felülíródik: ránctalanítás, bőr rugalmassága, immunerősítés, sejtmemória, ítélkezés, döntések, minták, hitrendszerek.

Befektetésed önmagadba:

15.000 Ft

Időtartam: 

1 óra

 

Megoldásra vezető beszélgetés

 

 A beszélgetésünk során hozzájárulás leszek számodra, hogy meglásd a belső tudásodat, hogy megtudd, mi működik Neked az életedben, mi az, ami könnyedséget hoz, az adott témával kapcsolatban.

Nyitott kérdéseket teszek fel, ami segít meglátni a lehetőségeket, ezáltal felismerheted mit, hogyan érdemes választanod ami működik az életedben, hogyan tudod használni a képességeidet.

Befektetésed önmagadba:

20.000 Ft

Időtartam: 

1-1,5 óra

 

 

 

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail