Klein- Szőke Viktória

Integrál szemléletű coach, kineziológus, transzlégzés terapeuta, az Everness fesztivál – A tudatosság ünnepe - alapítója   

 

Nem volt mindig egyértelmű számomra, hogy mi az életfeladatom. Terhelt gyermekkorral, nehéz sorssal, tinédzserként öngyilkos gondolatoktól vezérelve kerestem az élet értelmét. Húsz éves koromban elkezdtem filozófiával, buddhizmussal foglalkozni, így kezdődött az önismereti utam. 

 

 

Az életem része lett, hogy rengeteget meditáltam, jógáztam, majd harminc éves koromig számtalan önismereti és terápiás irányzatot ismertem és tanultam meg. Energetikai kezeléseket, Reikit, Kapcsolatteremtő gyógyítást, kvantum kezeléseket és különféle egyéni terápiás módzsereket tanultam és sikerrel alkalmaztam. Kineziológus, transzlégzésterapeuta, később Access Consciousness Bars Facilitator lettem, családállítással, Bodywork csoportterápiás módszereivel és a Ken Wilber féle integrál szemlélettel ismerkedtem meg. 

 

Megjártam Indiát, Nepált és az elCamino-t. Rengeteg tapasztalás van mögöttem.

 

Vezettem életmód központot, szerveztem önismereti rendezvényeket, csoportokat, táborokat. 

2013-ban egy pár fős csapattal életre hívtuk az Everness Fesztivált. A legfontosabb célom, hogy minél több tudatos, önismereti utat ismerjenek meg az emberek.

Utam kezdetét az önsegítés motiválta, mára az Everness Fesztivál programigazgatójaként, Integrál szemlélatű coachként és csoportterapeutaként az emberek felemelése vált az életfeladatommá.  

 

 

Leírhatom, hogy hányféle iskolát végeztem, hogy miket tapasztaltam, hol jártam és milyen emberekkel találkoztam, és ebből Te levonhatsz egy következtetést, hogy én milyen ember vagyok.

De vajon tényleg az vagyok akinek gondolsz?

Gyere és ismerj meg!

 

 

 

 

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail