Tanfolyamok, találkozók

Illóolaj élmény - Budapest, 2019. június 26. szerda, 17.30-18.30

Illóolaj élmény - Budapest, 2019. június 26. szerda, 17.30-18.30

2019-06-17


Növényi esszencia Party.
Hogy mi ez?
CPTG TANÚSÍTOTT, TISZTA, TERÁPIÁS MINŐSÉGŰ ILLÓOLAJOK® 100% tiszta, természetes,BELSŐLEG HASZNÁLHATÓAK, illatos vegyületek, melyeket nagy gondossággal vontak ki növényekből. Nem tartalmaznak töltőanyagokat, vagy mesterséges összetevőket, amelyek hígítanák az aktív tulajdonságaikat, és nem találhatók bennük szennyezőanyagok, mint növényvédő szerek és egyéb vegyszermaradványok.

Access Bars® tanfolyam - Változtatnál? Kezdd el most!

Access Bars® tanfolyam - Változtatnál? Kezdd el most!

2018-09-13

Gondoltál már arra, hogy hogyan lehetne az életed még ettől is jobb? Hogy lehetséges -e még valami egyéb azon kívül amit eddig teremtettél? Tetszik amit látsz magad körül? Esetleg mást szeretnél? 


Itt egy lehetőség számodra, hogy változtass a valóságodon!


Az Access Consciousness® rávilágít számodra, hogy hogyan válj éberré, tudatossá. Segít, hogy megteremthesd a saját valóságodat, elhagyd az ítélezésed magadról és az életedben megjelenő eseményekről, emberekről. Amikor megengedésben vagy és mindent befogadsz, képessé válsz, hogy jelen legyél az életed minden pillanatában.


Úgy érzed elérkezett számodra az idő, hogy teremts valami nagyobbat?Az Access Bars® tanfolyam segít neked, ráébredni, hogy bármire képes vagy, hozzásegít ahhoz, hogy tudatában legyél a képességeidnek, hogy végre önmagad légy, és ezzel megváltoztasd a világot. 


Mi van, ha te vagy az az ajándék, amire a világnak szüksége van?


Most van itt az idő?


 


 

Access Bars klub a Római Parton

Access Bars klub a Római Parton

2018-09-13

2 in 1 Access Bars és testkezelések csere-bere és sóterápia egyben.

Közép-Európa egyik legszebb és legnagyobb épített sóbarlangjába invitállak egy csodás Bars és Access testkezelés cserére.

Befektetésed önmagadba, ha már végeztél Access Bars tanfolyamot és kezelő vagy: 3.500 Ft (ezesetben te kezelsz és kapsz is)
Amennyiben kipróbálnád: 5.500 Ft (ez esetben csak kapsz kezelést, nem adsz)


Amivel vendégül látunk: sós és édes rácsálni való, innivalók

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail