Illóolajok

Érzelmi olaj keverékek

Érzelmi olaj keverékek

2019-05-13

A dōTERRA Essential Aromatics rendszer, avagy az Érzelmi olajok csomag hat olyan egyedi esszenciálisolaj-keveréket tartalmaz, amelyet körültekintően úgy állítottunk össze, hogy célzottan fejtsenek ki jótékony hatást az érzelmi egészségre. Mindegyik kifinomult keverék tiszta esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek aromatikusan vagy külsőleg is használhatók a hangulatingadozások kiegyensúlyozására és a jobb kedv érdekében. Már néhány csepp ezekből a természetes módon összetett, illatos keverékekből jelentős érzelmi reakciót válthat ki, és segít megszabadulni a terhektől, bátorítást és vigaszt találni, vagy arra inspirál, hogy újra bátran álmodjuk meg a jövőnket.

 

doTerra a Föld ajándéka - CPTG tanusítvánnyal rendelkező 100% tisztaságú, természetes illóolajok

2019-06-17

A dōTERRA illóolajok a világon a legbiztonságosabb és legtisztább olajok közé tartoznak.

Minden olaj garantáltan tiszta minőségű, abban a térségben termesztik, ahol őshonos az adott növényfajta. Szakképzett termesztőkön keresztül, azonnal a lepárló üzemekbe viszik és ezáltal tudják garantálni az állandó magas minőséget. Semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Állandó ellenőrzés alatt állnak és mentesek a káros anyagoktól (pl. növényvédő szerek, vagy más kémiai származékok).

Yoga olajok - nem csak jógázóknak!

Yoga olajok - nem csak jógázóknak!

2022-06-16

A doTERRA az benned élő jóginak tervezte ezt a CPTG™ minőségű esszenciális olajokból álló exkluzív triót. A doTERRA Anchor, a doTERRA Align és a doTERRA Arise a tökéletes keverékek ahhoz, hogy életedet és jógagyakorlataidat magasabb szférákba emeljék. Ezek a keverékek olyan aromákat árasztanak, amelyek minden lélegzetnél megnyugtatják, segítenek összpontosítani, és megvilágosítják az elmét, miközben erősíted és nyújtod a testedet.

A jóga és az aromaterápia kombinációja, a doTERRA Yoga Collectiontökéletes kiegészítés a napi gyakorláshoz és a mindennapi élethez. 

 

Eszenciális növényi olajok

Eszenciális növényi olajok

2019-05-13

Amikor felvágod a citromot, megszagolsz egy rózsát, vagy elsétálsz egy levendula mező mellett, akkor felismered az illóolajok varázslatát.

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail