Érdekességek

doTerra az Evernessen - 2019. június 19-24.

Olajélmények a Könnyedség sátorban

2019-06-17Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválján hetedik alkalommal ünnepeljük egy héten át a #tudatosságot, adunk teret a #feltöltődésnek és hozzuk létre azt a #közösséget a Balaton partján, amiből egész évben erőt meríthetünk.


Lenyűgöző előadások, színvonalas workshopok, izgalmas kerekasztal-beszélgetések, átlátható programkínálat, és elismert szakértők várnak rád a pszichológia, a tudomány, a család és a környezetvédelem, valamint a zene, a mozgás és a kultúra témáiban.


 


 doTerra a Föld ajándéka - CPTG tanusítvánnyal rendelkező 100% tisztaságú, természetes illóolajok

2019-06-17


A dōTERRA illóolajok a világon a legbiztonságosabb és legtisztább olajok közé tartoznak.


Minden olaj garantáltan tiszta minőségű, abban a térségben termesztik, ahol őshonos az adott növényfajta. Szakképzett termesztőkön keresztül, azonnal a lepárló üzemekbe viszik és ezáltal tudják garantálni az állandó magas minőséget. Semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Állandó ellenőrzés alatt állnak és mentesek a káros anyagoktól (pl. növényvédő szerek, vagy más kémiai származékok).
Mi az Access Consiousness®?

Mi az Access Consiousness®?

2017-11-08

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, melyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz; nagyszerűbbet, mint amit egyáltalán el tudsz képzelni.

Mi az Acces Bars?

Mi az Acces Bars?

2017-11-08

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, néhány pont érintésével a fejeden feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?

Találkozások

Illóolaj élmény - Budapest, 2019. június 26. szerda, 17.30-18.30

Illóolaj élmény - Budapest, 2019. június 26. szerda, 17.30-18.30

2019-06-17


Növényi esszencia Party.
Hogy mi ez?
CPTG TANÚSÍTOTT, TISZTA, TERÁPIÁS MINŐSÉGŰ ILLÓOLAJOK® 100% tiszta, természetes,BELSŐLEG HASZNÁLHATÓAK, illatos vegyületek, melyeket nagy gondossággal vontak ki növényekből. Nem tartalmaznak töltőanyagokat, vagy mesterséges összetevőket, amelyek hígítanák az aktív tulajdonságaikat, és nem találhatók bennük szennyezőanyagok, mint növényvédő szerek és egyéb vegyszermaradványok.

Access Bars® tanfolyam - Változtatnál? Kezdd el most!

Access Bars® tanfolyam - Változtatnál? Kezdd el most!

2018-09-13

Gondoltál már arra, hogy hogyan lehetne az életed még ettől is jobb? Hogy lehetséges -e még valami egyéb azon kívül amit eddig teremtettél? Tetszik amit látsz magad körül? Esetleg mást szeretnél? 


Itt egy lehetőség számodra, hogy változtass a valóságodon!


Az Access Consciousness® rávilágít számodra, hogy hogyan válj éberré, tudatossá. Segít, hogy megteremthesd a saját valóságodat, elhagyd az ítélezésed magadról és az életedben megjelenő eseményekről, emberekről. Amikor megengedésben vagy és mindent befogadsz, képessé válsz, hogy jelen legyél az életed minden pillanatában.


Úgy érzed elérkezett számodra az idő, hogy teremts valami nagyobbat?Az Access Bars® tanfolyam segít neked, ráébredni, hogy bármire képes vagy, hozzásegít ahhoz, hogy tudatában legyél a képességeidnek, hogy végre önmagad légy, és ezzel megváltoztasd a világot. 


Mi van, ha te vagy az az ajándék, amire a világnak szüksége van?


Most van itt az idő?


 


 

Access Bars klub a Római Parton

Access Bars klub a Római Parton

2018-09-13

2 in 1 Access Bars és testkezelések csere-bere és sóterápia egyben.

Közép-Európa egyik legszebb és legnagyobb épített sóbarlangjába invitállak egy csodás Bars és Access testkezelés cserére.

Befektetésed önmagadba, ha már végeztél Access Bars tanfolyamot és kezelő vagy: 3.500 Ft (ezesetben te kezelsz és kapsz is)
Amennyiben kipróbálnád: 5.500 Ft (ez esetben csak kapsz kezelést, nem adsz)


Amivel vendégül látunk: sós és édes rácsálni való, innivalók

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail