Írások

Mi az Access Consiousness®?

Mi az Access Consiousness®?

2017-11-08

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, melyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz; nagyszerűbbet, mint amit egyáltalán el tudsz képzelni.

Mi az Acces Bars?

Mi az Acces Bars?

2017-11-08

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, néhány pont érintésével a fejeden feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?

Gary Douglas

Gary Douglas

Gary Douglas bestseller író, nemzetközileg elismert előadó és keresett facilitátor nagyfokú tudatosságáról és arról az elképesztő képességéről ismert, hogy hozzá tudja segíteni az embereket ahhoz, hogy „tudják, amit tudnak”. Választása szerint mindenben, amit tesz, a tudatosságot testesíti meg, és ez másokat is arra hív, hogy többé váljanak, és ennek eredményeképpen tudatosabbá.


 

Dr Dain Heer

Dr Dain Heer

2017-11-07

Dr. Dain Heer egy bestseller író és nemzetközileg elismert előadó, és a tudatosság és változás facilitátora. Legismertebb az erőteljes energetikai transzformációs kezeléséről, melyet A Létezés Energetikai Szintézisének (The Energetic Synthesis of Being) hívnak, és arról, hogy az Access Consciousness társ-alkotója, az alapítóval, Gary Douglasszel együtt.

Tanfolyamok

Access Bars® tanfolyam - Változtatnál? Kezdd el most!

Access Bars® tanfolyam - Változtatnál? Kezdd el most!

2018-09-13

Gondoltál már arra, hogy hogyan lehetne az életed még ettől is jobb? Hogy lehetséges -e még valami egyéb azon kívül amit eddig teremtettél? Tetszik amit látsz magad körül? Esetleg mást szeretnél? 


Itt egy lehetőség számodra, hogy változtass a valóságodon!


Az Access Consciousness® rávilágít számodra, hogy hogyan válj éberré, tudatossá. Segít, hogy megteremthesd a saját valóságodat, elhagyd az ítélezésed magadról és az életedben megjelenő eseményekről, emberekről. Amikor megengedésben vagy és mindent befogadsz, képessé válsz, hogy jelen legyél az életed minden pillanatában.


Úgy érzed elérkezett számodra az idő, hogy teremts valami nagyobbat?Az Access Bars® tanfolyam segít neked, ráébredni, hogy bármire képes vagy, hozzásegít ahhoz, hogy tudatában legyél a képességeidnek, hogy végre önmagad légy, és ezzel megváltoztasd a világot. 


Mi van, ha te vagy az az ajándék, amire a világnak szüksége van?


Most van itt az idő?


 


Amit a tanfolyamon tapasztalhatsz:


Megtanulod, hogyan érintsd gyengéden a 32 Bar pontot a fejen. Kapsz és adsz két-két kezelést. Kényelmes masszázságyakon gyakorolod a technikát, ami leggyengébb esetben is egy kellemes masszázs érzetével ér fel. Egyéb esetben új lehetőségeket nyithat meg az életedben, változásokat hozhat és éberré tesz a saját képességeidre.


 


A tanfolyam időpontja:


2018. szeptember 22. 9.00-18.00


Befektetésed Önmagadba:


60.000.-


16 éves korig gyerekeknek (fizetős felnőttel együtt) INGYENES!


16-18 éves korig féláron!


 

Access Bars klub Sóterápiával a SÓKER Sóbarlangban

Access Bars klub Sóterápiával a SÓKER Sóbarlangban

2018-09-13

2 in 1 Access Bars és testkezelések csere-bere és sóterápia egyben.

Közép-Európa egyik legszebb és legnagyobb épített sóbarlangjába invitállak egy csodás Bars és Access testkezelés cserére.

Befektetésed önmagadba, ha már végeztél Access Bars tanfolyamot és kezelő vagy: 3.500 Ft (ezesetben te kezelsz és kapsz is)
Amennyiben kipróbálnád: 5.500 Ft (ez esetben csak kapsz kezelést, nem adsz)


Amivel vendégül látunk: sós és édes rácsálni való, innivalók

Ismered az Access Consciousness kezeleseit?
Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el-, és befogadásra?
Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, néhány pont érintésével a fejeden feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?
Pénz, kapcsolatok, életformák létrehozása, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom, stb..


2018. október 1., hétfő 17:00–20:00

 
Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail