Illóolaj élmény - Budapest

2022-06-16


Növényi esszencia Party.
Hogy mi ez?
CPTG TANÚSÍTOTT, TISZTA, TERÁPIÁS MINŐSÉGŰ ILLÓOLAJOK® 100% tiszta, természetes,BELSŐLEG HASZNÁLHATÓAK, illatos vegyületek, melyeket nagy gondossággal vontak ki növényekből. Nem tartalmaznak töltőanyagokat, vagy mesterséges összetevőket, amelyek hígítanák az aktív tulajdonságaikat, és nem találhatók bennük szennyezőanyagok, mint növényvédő szerek és egyéb vegyszermaradványok.


Az ősztől-tavaszig terjedő időszakban fordulnak elő legmagasabb számban a felső- és alsó légúti megbetegedések, hátterében vírusok, baktériumok és gombák állhatnak.
Világszerte nagy érdeklődést övezi a kiegészítő terápiás módszert az aromaterápiát, ami az esszenciális illóolajokat használja a betegségek megelőzésében, és az akut vagy krónikus betegségek gyógyításában.
Az esszenciális olajok terápiás alkalmazásával kapcsolatos kutatások a legintenzívebben Franciaországban, Angliában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában folynak, de Magyarországon is elkezdődött 10 évvel ezelőtt, mely napjainkig folyik a Pécsi Tudományegyetem Farmakognóziai Intézetében. A vizsgálatok eredményei megtekinthetők az akadémikus orvoslás szakfolyóirataiban (PubMed, United States National Library of Medicine, Bethesda).

Az olajélmény részei:

1. Az olajok hétköznapi felhasználása

2. Az illóolajok biztonságos alkalmazásával kapcsolatos tudnivalók, adagolások

3. Gyermekeink, betegségek segítése
Vírusos és bakteriális fertőzések (nátha, köhögés, hasmenés, hasfájás) lázcsillapítás, sérülések, tetvesség, gombás megbetegedések, ekcéma

doTerra teljeskörű bemutató:

Október 13. 18.00-19.00

Október 25. 18.00-19.00

Helyszin: 1117 Garda utca 2 Doterra központ

Ingyenes, de részvétel regisztracióhoz kötött.

https://docs.google.com/forms/d/1ENucsRb9u36n5t_GWAKRLMozVKEgoOL63cczVBlBC3s/edit?hl=hu


Jelentkezhetsz még az alábbi telefonszámon is: 06703892702

Várunk szeretettel!

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail