Transzlégzés az újjászületésért

- a születési traumák feldolgozása csoport

A test és az elme a fogantatás pillanatától minden érzelmi mintát rögzít. A transzlégzés folyamat célja, hogy újra átéld a születésed és érzelmileg átírd az elakadásokat okozó mintázatot.

 

A folyamatban visszamegyünk a fogantatás pillanatáig. Rengeteg blokk abból adódik, hogy tervezett gyermek voltál -e, esetleg más neműnek vártak.

A teljesség igénye nélül, problémák amiket képes oldani a folyamat:

  • Rossz kapcsolat szülőkkel
  • Rossz párkapcsolati minták
  • Önbizalomhiány  
  • Rivalizálás
  • Munkahely váltási problémák
  • Bizalmatlanság
  • Harag
  • szexuális problémák

Az anyaméhben töltött időszak: a fogantatástól a születésünk utáni első 6 óra nagyon jelentőségteljes, és az ezen időszakban szerzett tapasztalatok, benyomások alakítják a jelenlegi életünket.

Az újjászületési módszer megteremtője Leonard Orr. A rebirthing/újjászületés légzés egy különleges tudatos légzés, amely segítségével rövid idő alatt mély változó tudatállapotot érhetsz el. Amíg élsz, lélegzel – ez természetes. Ha képes vagy megváltoztatni a légzésedet, meg tudod változtatni az életedet is.

Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. Ha pszichológiailag, fizikailag, lelkileg újraéled első lélegzetvételedet, megszabadulsz a sérülésektől, a blokkoktól, amelyek ezen időszakból származnak. Megnyílnak az emlékek és azok a mély blokkok, negatív programok, amelyeket más módszerekkel nem lehet felismerni, megoldani. Ráláthatsz az elnyomott komplexusaidra, félelmeidre, stresszeidre, korlátaidra, tudatosíthatod, majd ÁTÍRHATod őket.

A rebirthing újjászületést csak végzett és okleveles légzés trénerek tarthatják. 2004-ben végeztem légzéstrénerkért a Dr. Komin Vlagyimir által vezetett Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben.

A csoportot vezeti:

Klein-Szőke Viktória - Integrál csoportvezető és coach, kineziológus, transzlégzés terapeuta, az Everness fesztivál társalapítója
+36703892702

 

Következő alkalom időpontja:

2023. 09. 27. 16.00-21.00 vagy amíg a csoport max létszámát el nem érjük

Jelentkezési határidő: 2023. 09. 20.

Befektetésed önmagadba: 18.000 Ft

 

Jelentkezz ide kattintva

 

 

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail