Hogyan kérd azt, amit valójában szeretnél?

Gary Douglas

2017-11-08

Közvetett módon beszélsz amikor a barátodhoz,párodhoz beszélsz? Általában a beszélgetések egy megoldhatatlan vitában végződnek,amit úgy tünik ,hogy soha nem lehet megoldani? Meg vagy ilyedve attól,hogy konkrétan kifejezd az érzéseidet?

 

Ahhoz,hogy több könnyedséget teremts, amikor randizol vagy amikor már benne vagy egy kapcsolatban, szükséges tisztázni,hogy mi az ,amit pontosan el szeretnél mondani.Itt van az ideje,hogy sokkal nyitottabb legyél és kérd azt ,amit valójában szeretnél ettől a párkapcsolattól!

Tisztázzunk valamit: a nőknek van egy olyan szokása,hogy a sorok mögé rejtik be,amit szeretnének mondani.És ha azt gondolnád,hogy te nem igy beszélsz,akkor csak nézzük meg ezeket a példákat:

Mi van ha a “nem,még nem szeretnék gyereket” az valójában azt jelenti,hogy “ Támogatni fogsz amíg én átveszem az irányítást a világ felett?”

Mi van ha a “Túl fáradt vagyok” az egy kód arra,hogy “A szexuális életünk kezd unalmassá válni,mi más lehetséges még?”

Mi van ha a “ Nem szeretem a barátaidat” a mögött az rejlik,hogy “ Az én eletem nem elég izgalmas számomra és a barátaid erre emlékeztetnek”

A legtöbb indirekt kijelentés az ítéletektől való félelmen és a kikövetkeztetéseken alapszik,amik által félünk attól,hogy valójában annak nevezzük a dolgokat amik.

Megtanulni azt,hogy hogyan legyünk még nyitottabbak és direkten kommunikáljunk képessé tesz minket arra,hogy olyan kapcsolatokat alakítsunk ki,amelyek lehetővé teszik számunkra,hogy valójában azok legyünk, akik ebben az életben vagyunk.Ezek a beszélgetések szintén meginvitálnak minket a saját életünkbe.Mi van ,ha a saját életed perifériáján éltél eddig és a beszélgetéseid is ezt tükrözik?

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail