Kapcsolati gátak megsemmisítése - Kvantumtér állítás

Kvantumtér állítás

Nincs párkapcsolatod, de szeretnél? Vagy van, de már fojtogató? Esetleg a főnöködtől rándul görcsbe a gyomrod? Vagy az anyád telepedett rád?
Bármilyen kapcsolatban érezhetsz olyan elakadást, amivel nem tudsz mit kezdeni.
Neked szól ez a lehetőség, ha:
- nem tudsz szabadulni egy párkapcsolati kötelékéből, ál-biztonságából
- egyedül vagy és nem találsz megfelelő a párt magadnak
- kapcsolatod a szüleiddel rányomják a bélyeget az életed több területére
- bármilyen kapcsolatodban olyan elakadásod van, amivel nem tudsz mit kezdeni.
Mit tapasztalhatsz az állítás után?
Résztvevők visszajelzései:
"Amikor kicsit magamhoz tértem este a programból és másnap is, erősen érzékeltem, hogy valami megváltozott bennem. Nem tudnám szavakba önteni, de valahol mélyen és végleg something shifted."
"Régóta érzem, hogy anyámtól nagyon jól esne tartósan távol lenni (érzelmileg gyakran kibillentem eddig a jelenlétében) - de eddig nem tudtam a gyakorlatban ezt kivitelezni, mivel egyedül él.
A napokban ott aludtunk nála kislányommal és teljes egyensúlyban tudtam maradni, megőrizve a belső integritásomat - olyan természetes módon jött ez, ahogy talán még soha. Ez nagy ajándék számomra." P.Zsófia
"Az állítás után alig egy hét telt el és sikerült pontot tennem a hosszú szenvedéssel járó kivéreztetett párkapcsolatomnak. Annyira hálás vagyok, mert nem okozott nehézséget kimondani. Olyan volt mintha valami mélyen megváltozott volna bennem az állítás alatt. Nehezen tudom megfogalmazni, de erősnek érzem magam." Pénzes K.
"Végre kimondtam! Alig hiszem el! Az állítás alatt amikor az akadály megjelent a térben akkor már tudtam mi ez. De álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora változást hoz. Egy hullámvasút lett azóta minden, de az elmúlt napokban végre már elsimult." S. Anna

 

 

A módszerről röviden:
Nagyon fontos, hogy valószinűleg ésszel nem lesz felfogható ami történik, mert a módszer úgy működik, hogy a kognitív, tudatos elme és megértés nem kell hogy működésbe lépjen közben.
A folyamat előtt az alapokat elmagyarázom, de közben már csak minimális beszéd lesz.
A Quantummorphosis© egy azonnali változást létrehozó technika, mely a kvantumfizika alapjaira épül. Több irányelvet foglal magába ez a család- és rendszerállítás, kvantingadozás, hullám-részecske kettősség nagyobb rendszerekben megjelenő hatása, fraktálok és szimbólumok, különböző kérdezéstechnikák, integrál alapok, melyek felváltva jelennek meg az adott témához kapcsolódóan.
 
Időpont: 2024. 04. 12. péntek 16:00-től 21:00-ig
 
 
Részvételi díj: 75 EURO vagy 30.000 HUF

jelentkezni: kleinszokeviki@gmail.com lehet
Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail