Access Bars klub Sóterápiával a SÓKER Sóbarlangban

2018-09-13

2 in 1 Access Bars és testkezelések csere-bere és sóterápia egyben.

Közép-Európa egyik legszebb és legnagyobb épített sóbarlangjába invitállak egy csodás Bars és Access testkezelés cserére.

Befektetésed önmagadba, ha már végeztél Access Bars tanfolyamot és kezelő vagy: 3.500 Ft (ezesetben te kezelsz és kapsz is)
Amennyiben kipróbálnád: 5.500 Ft (ez esetben csak kapsz kezelést, nem adsz)


Amivel vendégül látunk: sós és édes rácsálni való, innivalók

Ismered az Access Consciousness kezeleseit?
Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el-, és befogadásra?
Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, néhány pont érintésével a fejeden feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?
Pénz, kapcsolatok, életformák létrehozása, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom, stb..


2018. október 1., hétfő 17:00–20:00

 

SÓKER Sóbarlang több, mint 23 tonna himalája sótéglával beépített helységeiben többszörösen használhatjuk ki a só egészségtámogató hatását.
A népi gyógyászatban is köztudott, hogy a sós levegő jótékony hatással van bőr- és légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére, a köhögés, az asztma, a szénanátha, az alvási zavarok, az allergiák rendkívül jól reagálnak a sóbarlang kúrára.

Tanfolyamra jelentkezem

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail